Asif Saleh benoemd tot nieuwe algemeen directeur BRAC Bangladesh

Asif Saleh benoemd tot nieuwe algemeen directeur BRAC Bangladesh

Asif Saleh is met ingang van 1 augustus 2019 benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van BRAC Bangladesh.
Saleh is zeer ervaren in private, publieke en niet-gouvernementele sectoren met een bewezen staat van dienst in het effectief managen van ontwikkelingsprogramma’s, operationele en financiële duurzaamheid en het opbouwen van effectieve partnerschappen, zowel binnen als buiten BRAC.

“BRAC Governing Body is ervan overtuigd dat Asif Saleh de juiste keuze is om BRAC Bangladesh verder te brengen, haar innovatie en positieve transformatie te stimuleren en ervoor te zorgen dat BRAC trouw blijft aan onze missie en voldoet aan de behoeften van de mensen in Bangladesh,” aldus Sir Fazle Hasan Abed, oprichter en voorzitter van BRAC.

Bekijk hier een wat Asif Saleh zegt over wat het betekent om voor BRAC te werken.

 

terug naar nieuws