Parallax – section 2

wat we doen

BRAC creëert kansen voor de allerarmsten. We kiezen voor een integrale aanpak van armoede door gelijktijdig te werken aan gezondheidsvoorzieningen, onderwijsmogelijkheden, economische vooruitgang en algemene ontwikkeling. Met onze lokale programma’s over voeding, water, sanitair en hygiëne (WASH), onderwijs, landbouw en voedselzekerheid, microfinancieringen, sociale ondernemingen en het vergroten van zelfredzaamheid van tienermeiden hebben we in elf landen in Azië en Afrika al meer dan 138 miljoen mensen in armoede bereikt. Bekijk onze website en lees hoe we de komende jaren de armoede nog verder zullen terugdringen.

 

 

Alles zien

Parallax – section 3

waar we werken

BRAC is wereldwijd actief met diverse programma’s. Ga met je muis over de kaart om te zien waar we werken en wat we er doen. Klik op de links onder de kaart om direct naar de website van het betreffende land te gaan.

BangladeshAfghanistanFilipijnenLiberiaMyanmarNepalOegandaPakistanSierra LeoneTanzania
Zuid-Soedan

Parallax – section 4

Laatste Nieuws

Alles zien

Parallax – section 5

Doneer nu

BRAC heeft wereldwijd de levens van miljoenen mensen verbeterd. Steun BRAC met het verder uitrollen van haar succesvolle programma’s in landen in Afrika en Azië.

Donatie of periodieke schenking

Je kunt eenmalig of maandelijks een gift overmaken. Het is ook mogelijk een periodieke schenking te doen. Neem daarvoor contact met ons op.

Samenwerking

Geïnteresseerd in samenwerking tussen BRAC en jouw bedrijf, fonds of organisatie? Neem contact met ons op.